Online bloemen bestellen

4U kunt hier bij ons bloemen online bestellen en afrekenen.
Boeketten hebben wij van € 19,95, € 22,95 of € 29,95. We hebben ook luxe boeketten van € 35,00, € 45,00 of € 55,00.

Bloemen voor 14.00 uur besteld, kunnen dezelfde dag nog bezorgd worden. U kunt de bestelde bloemen afhalen in de winkel, maar we bezorgen ook in Renswoude en Scherpenzeel en Ederveen. Wilt u de bloemen ’s ochtends laten bezorgen, bestel dan 1 dag van tevoren. De bezorgkosten zijn in Renswoude € 3,50 en in Scherpenzeel of Ederveen € 6,00. ’s Zondags en op feestdagen zijn wij gesloten. U kunt hier op deze dagen wel online bloemen bestellen, maar niet afhalen of laten bezorgen.

Let op: Bloemen variëren per seizoen, dus de boeketten kunnen afwijken van de foto.

Klassiek boeket

Klassiek boeket: Bloemen op gelijke hoogte met groen.
Bij een klassiek boeket worden de bloemen op zo’n manier geschikt dat hier een ronde vorm in te herkennen is. In een klassiek boeket zit vaak veel decoratief bladgroen verwerkt.

Modern boeket

Modern boeket: Strak kort gebonden met groot blad eronder.
Een modern boeket heeft een frisse en speelse uitstraling. Het is vaak een combinatie van allerlei verschillende bloemsoorten, die zorgen voor een verrassende mix.

Veld/pluk boeket

Veld/pluk boeket: Assortiment van bloemen met verschillende lengtes in kleur naar keuze.
Een veldboeket is eigenlijk alles wat een structuur boeket niet is. Een veldboeket is een mooie hedendaagse collage van bloemen in hoogten, vormen en maten.

Luxe boeket

Bloemen voor een speciale gelegenheid of gebeurtenis.
Een luxe boeket als cadeau voor een trouwdag, jubileum, bedrijfsfeest, diploma uitreiking, Valentijnsdag of als je iemand op een bijzondere manier in het zonnetje wilt zetten.